Sök, sök och sök

Japp det är precis vad det har handlat om på sistone. Via facebook hade jag dragir ihop ett gäng som var söksugna. Vi har tränat två pass om dagen i tre dagar. Superroligt:-) Det har varit lite variation på vilka folk som har varit med, men alla ställer upp till 100% och figgar och bygger kojor.

Har satt Fredrik i arbete med att konstruera en söklåda. Uma har problem att markera dessa. En cheklista efter dessa dagar är att hon klarar av att markera figgar i/ under:
* gropar med granris över
* pressenningar ( helt inlindade)
* kompostburar med pressenningar
* papplådor
* i bergsskrevor lite problem (vill gräva sig in i gömman).
MEN trälåda är svårt, de andra löser hon, men inte denna låda. Så nu ska här snickras.

GRATTIS till Stefan och Gränsvallarens Oska som blivit uppflyttade till Elitsök idag i Sala. Uma var anmäld till lägre klass, men blev 3:e reserv:-(

Igår tränade vi rapport i Hällefors. Det var Millis/Rickard och Dusty, Inga-Lill/Kenneth och Tjiba och vi och Sky. Alla hundar sprang kanon. Vi hade den enorma lyxen att ha två skyttar med, de hade åkt från Filipstad för att skjuta, STORT TACK!!!!!

Efter det att de stora hundarna var klara fick Uma springa lite, hon är så duktig. Hon vänder sig om när man går ut och har målbilden att springa tillbaka till Fredrik. Hon fick springa på samma sträcka som de stora hundarna, men inte hela naturligtvis... Får se om det kanske blir en rapporthund av henne också, vet inte än.


Fridens!!

Kommentarer
Postat av: Emme

fin hund den där isidor måste jag säga ;)

2009-11-02 @ 17:44:05
URL: http://www.memoarsquinatana.webs.com
Postat av: Hanna och Kakan

Tja bruden!Åhh va skoj med valpisar, spännande =)..Sök verkar så himla skoj, nackdel dock att hitta träningsgäng, men jäkligt roligt om man får ihop nått =).. Lycka till med snickeriet!Länkade till er på våran sida, hoppas de e ok?

2009-11-02 @ 20:01:13
URL: http://kakan.cybersite.se
Postat av: Emelie och Arn

Spännande med valpar! Jag och Arn skulle gärna vilja börja träna sök om ni har behov får nån mer i er grupp. Tyvärr finns det ingen träningsgrupp hos oss i Kumla......

Ha det bra!

2009-11-04 @ 18:21:42
URL: http://www.bordercolliedog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0