Mer kort...

Här kommer lite bilder från när valparna var ute för första gången. De var riktigt duktiga, det tog ungefär en halv sekund innan de hade anpassat sig. Helt ljuvliga är de! Med kom även lite vallbilder från samma dag.


Nellie och Uma ute
Nellie och Uma


Uma-ute
Uma är ute för första gången


Undra-Ute
Undra ute för första gångenUno-ute

Uno är också ute


image34

Stefan och Dundra vallar


Oki vallar

Oki vallar


Sky vallar

Sky vallarValpbilder och namn

tikarna

Här är de två tikarna i Nellies kull.


Trefärgad

Den trefrägade tiken: Gränsvallarens Undra
Som ska flytta hem till Helene i Oktober.


svart/vit

Det här är Gränsvallarens Uma-lin, UMA
Det är hon som ska flytta hem till mig och Nellan

Uno

Detta är Grönsvallarens Uno
Han sla flytta hem till Staffan och Lena  Örebro

Nellie och Fredrik

Nellie och Fredrik

Mormor Gruffa

Mormor: Gränsvallarens Gruffa

tre trötta valpar

Tre stycken trötta valpar i valplådan.

Fler bilder kommer att komma! Det finns typ ett par hundra:-)

Träning och div. annat!

Hej på Er!

Nu har det gått en tid igen sedan jag uppdaterade, men det har varit fullt upp.

Idag så blir valparna 4 veckor, tiden går så fort. Jag ska välja valp tills nästa måndag, svårt val vem som ska bli Uma och få följa med hem.

Sedan har många träningskamrater och hundvänner tävlat med gott resultat. Lena och Sheger har debuterat i lydnadsklass 1 och gjorde det kanon, 194.5 poäng!! Towa och Qaala har debuterat i lydnadsklass elit och tog 1:a pris, GRATTIS!! ( Öland nästa sommar;-)??) Fredrik och Sky har tävlat lägre rapport och vann på 569,75 poäng och blev uppflyttade! Jenny och Nimrod  har tagit två stycken cert i sök, Super grattis till er!!
Sedan har jag säkert glömt någon, men Ni är ju så många som det går bra för;-)

I helgen så har Fredrik varit här och hälsat på, med sig hade han Sky och Chess, så det har variot fullt med hundar här. Jag har Oki och sedan är jag hundvakt åt Anders och Mias Kato medans de är utomlands i 10 dagar.

Det har varit fullt upp hela helgen med lite fest och hundträning. Igår så var vi och tittade på rapporttävling på klubben här i Västerås, två träningskamrater till fredrik tävlade och de vann lägre klassen och blev uppflyttade. Sedan körde Towa och Fredrik uppletande i den redan färdigvallade tutan, båda hundarna gick kanon, ser fint ut för framtiden. sedan körde de lite lydnad och jag hjälpte till lite grann. Blir så himla sugen på att träna, saknar Nellan-Bellan bus!! har faktiskt suttit och tittat på lite lydnadstävlingar senare i höst, typ slutet av november början av december, hmmm, drömma kan man ju alltid göra:-)

Idag så var vi ute och spårade med Kristin som spårade med Leia och Clinton, Towa som spårade med Qaala och Ninja. Jag la ett enkelt spår till Oki, eftersom jag inte har spårat med honom tidigare och inte vet hur hans ägare har gjort, men han var superduktig, markerade alla pinnar och det övriga föremålet som jag lagt ut. Fredrik spårade med både Sky och Chess och det gick nog bra, iaf vad han sa:-)

Efter spåren så åkte vi hem och byte om från de blöta kläderna till lite torra och for ner på stan och lunchade med Towa. Dagarna har bara försvunnit och nu ska jag snart iväg och jobba natten.

Ha det gott!!

RSS 2.0