Jaha...

... så har det nu gått huuuuur lång tid som helst sedan senaste inlägget :-/ SORRY!!!

Vad har då hänt? Mycket hundträning och jobb har det varit. I april så startade det ett projekt på jobbet som är är med i. Detta innebär att jag numer är placerad i KAK-området, d.v.s. Köping-Arboga och Kungsör. Stormtrivs där!

Ska nästan börja och grattulera Malin och Sam som tagit första pris i lydnadsklass 1. Ni är helt otroligt bra!! Malin och Sam har även kvalat in till U-SM i lydnad. GRATTIS GRATTIS till Er!!

Grattis också till Liselott och Peak som tävlat högre klass spår och blivit uppflyttad till elit! Wow vilket ekipage!! Skickar också ett grattis till Liselotts sambo Fredrik och Acke som tagit cert i skydd.

Och när vi ändå är igång så ett litet sent grattis till Sofie och Zimply som tagit ett första pris i elitlydnaden.

Ännu ett grattis till Julia och Viska som blivit uppflyttade till lägre spår på sin första tävling, samt gjort en massa fina lydnadsresultat.

I april så hade vi även Gränsvallar-läger. Vi var närmare 32 stycken som tränade hund. Helt underbart var det. Personal i köket som lagade middagarna på kvällarna, så det var bara att gå direkt från skogsarbetet till matbordet. Och ute i skogen så fanns det personal till grillen, så det var det också bara att gå och sätta sig på sin stol och äta hamburgare, superbra!!!! Jag och Nellie körde sök och det gick toppen, vi fick med oss mycket nya idéer och tankar. Instruktör där var Zonja som har Nellie valpen Storma.

Någon vecka efter lägret så gick vi vallkurs för Karin Söderberg. Första dagen så såg det ut som att Nellie aldrig har vallat förut, hon kunde verkligen ingenting:-0 Men så andra dagen så lossnade det ordentligt och vi fick t.om. valla på det stora fältet:-) Karin har tre grundövningar i 25x25 fållan som var mycket matnyttiga. Dag två så kom även Zonja och Storma´. Zonja har gått kurs för Karin tidigare och tagit del av dessa grundövningar och så fint Storma gick i hagen, gudomligt!

Sedan har det rullat på med två riktigt dåliga lydnadstävlingar som inte ens är värda att nämna...

Skulle ha tävlat nästa lördag, men eftersom Nellie bestämde sig för att börja löpa lite tidigt så blir det ingen tävling:-( Vi har bestämt att gör om kombinationen Nellie/ Cap då det har blivit riktigt bra och stabila individer. Denna gång är tanken att jag ska behålla en valp, så har Ni något bra namnförslag på U så skicka gärna över dem!

Sedan har det tillkommit en hund här hos oss. Havrevingens Quattro "Kato" bor hos oss tillfälligt tills det att han hittar ett hem. Läs mer om honom på: http://www.freewebs.com/havrevingensqaala/index.htm under senaste nytt.
Han är mycket trevlig att hantera och träna med. Han är otroligt lättlärd och har inga problem med miljöer eller andra hundar. Vill någon veta mer om honom så kontakta gärna mig eller ovanstående hemsidas "ägare" Towa.

Orkar inte skriva ner allt som har hänt sedan senast, men mycket hundträning har det varit.
Ta hand om Er!

//
Hanna

 

RSS 2.0