Inget vidare:-(

Hej på Er!!

Japp, jag åkte dit till slut. Fredrik och många med honom  blev sjuka efter lägret, men till slut så hittade bacillerna till mig också:-/ Så nu har jag legat hemma sedan i onsdags morse med feber och halsont och har ingen röst, så det är tyst här hemma. Hundarna de börjar nog tycka att vi är rätt så tråkiga här hemma, bara ligger. Ja Fredrik har ju börjat jobba, men jag kom och löste av honom i soffan rätt snabbt.

I helgen som var åkte jag och mamma och pappa och mina tjejer ner till Malmö för att fira brorsan som fyllde 20 år.

Jag blev pinsamt medveten om hur fruktansvärt dåligt miljötränad Uma är, måste bli bättre på det, t.o.m. mamma skällde på mig om det:-) Vi åkte mycket hiss i helgen och det var hon inte van med, men det gick riktiht bra på slutet, då studsade hon in i dödsfällan som hon tyckt om den ett par dagar tidiagre. Hon fick även vara med ute på stan en sväng och gå, på fredagen kunde hon inte tänka sig att sätta sig och göra ifrån sig på kullersten, minsann, men det gick oxå bra efter ett tag.

På lördagen så åkte jag ner till Svedala och hälsade på Mona med familj som har Spex, från Nellies 1:a kull. Vilken fin och härlig kille!! Trots att han blivit opererad i ryggen var han pigg och framåt, härligt. Vi tog en promenad med fyra hundar, Spex var givetvis kopplad. Sedan fotade jag lite oxå, men de bilderna är kvar i kameran än så länge, har inte orkat lägga över dem än (bara att skriva gör mig helsvett).

Ta hand om er

//
Hanna 

Lägret

Nu har man nästan återhämtat sig från Gränsvallarlägret. Trots att det är ett bruksläger så fuskade vi och vallade istället. Var lite i valet om jag skulle  köra sök eller valla. Det blev vallningen som vann. Vi hade Peter Nilsson som instruktöt och han var även denna gång otroligt bra. Vi var bara för många i gruppen som ville ta del av all hans kunskap, så alla kände nog att de fick för lite tid med honom:-(

Vi hade valpträff på lördagseftermiddagen för Gränsvallarens S, T, U och V-kull. Alla valparna fick pröva på att valla. Roligt att se alla olika stilar.  Här kommer lite bilder, vissa ättre än andra.

Twix
Ann-Charlotts TwixStaketvallare
Staketvallare är de allihopaStorma 2
Zonjas StormaSheger
Lenas ShegerPuma
Åsas PumaMeja
Ann-Charlotts MejaTwix 3
Twix igenUno 2
Lena och Staffans UnoLena jobbar hårt
Lena verkar tycka att detta med vallning inte är så jobbigt:-)Uma står
Uma stårUma vallar
Uma vallarUndra vallar
Undra vallarVilda
Svennes VildaNellie vallar
Nellie vallarPeter
Instruktören, PeterMalin och Sam
Malin och Sam


Några blev sjuka på lägret, hoppas att Ni kryade på er.

//
Hanna och dogsen

Mycket!!

Japp, det har varit mycket ett tag nu. Apporteringskurs på Tassen, mycket bra. För mycket information för att ens försöka att skriva ner det:-) Efter det var det inflyttningsfest hos några kompisar i Örebro.

Dagen efter steg vi upp typ vid fem, sommartid, för att åka till Mariestad och tävla högre rapport. Gick åt skogen!!! LÄgre hunden stannade och SKy kom ikapp honom på sträckan. Lägre hunden och Sky råkade i disskussion. De sprang tillbaka till B-stationen. Sky först in med den andra hunden 20-tal meter bakom sig. Skys rapportrulle var krossad och han hade dregel från huvudet och bakåt mot halva ryggen. Sedan var den tävlingen över. Mycket tråkigt, då Sky har gått grymt bra senaste tiden.

Efter en misslyckad tävling så bar det av till Sälen. Det var bara att lmna av hundarna på olika ställen och köra upp, satt och var förbannad över tävlingen hela vägen upp.... Härliga dagar hade vi.

Sedan har det bara varit jobb, jobb och jobb sedan vi kom hem. Vallade i frdeags hos Stefan. Uma vallade ute på stora fältet, duktig tjej. Vill dock inte stanna när jag vill det:-)

Igår så var Fredrik, Jouko och jag till Stefan för att laga/fixa stängsel i en 25*25 fålla. Resultatet blev mycket bra. Nya lamm hade han fått också, lite dåliga kort, hoppas att ni ser vad det föreställer.

Lamm


2 lamm


Staketbyggare
Jobbar hårt och Chess hjälper till:-)

På torsdag startar Gränsvallarens läger, kommer att bli roligt att träffa allt trevligt folk, men kommer nog att kännas konstigt utan Malin.

//
Må gott

RSS 2.0