Slappa dagar

Skulle egentligen ha åkt tjejvasan idag, men eftersom mitt sällskap fick förhinder, så tänkte jag buta till kortvasan och sedan åka med fredrik istället. Tyvärr blev det inte så heller, lite för mycket jobb. Bestämde mig för att vara självisk och inte flänga runt. Så nu har jag varit hemma sedan i torsdags, riktigt skönt, men tyvärr blev jag säng(soff)liggandes med feber och frossa....

Idag så har jag dock varit hyfsat produktiv, gick promenad med Nellie, Chess och Sky, de fick pulsa ordentligt. sedan fick Uma en egen promenad, tänlte passa på att träna lite med henne. det blev lite saktagående inför framåtsändandet, inkallning med ställande och skiftena i dumrutan. Riktigt nöjd med henne, hon blev trött iaf, så nog fick hon tänka:-)

Lite nya bilder på valparna kommer här. De växer fort och de är så roliga, framåt och sociala. de är överallt, både på gott och ont. De har varit ute flera gånger och de älskar det! Tur att de har hyfsat med rejäl päls:-) Ska bli riktigt roligt att se hur de utvecklas i framtiden.  Än så länge är det en hane kvar som är otingad.


Gränsvallarens Zot


Utforskar eldgaffeln
Hane 1 utforskar eldgaffelnHane 3 vilar på ett par ben för en kort stundHane 2Zot och sköldpaddan som valparna fick av LinaHane 1 klättarGränsvallarens Zot sitter fintHane 2 påväg utGränsvallarens Ztormvind Hera påväg utHane 1 och Zot i bakgrundenVi kommer!!!Hane 1, närbild kan man säga...Hane 2Vi har en plan......och vi har en annan planHera och hane 1 bakomFina HeraHera, hane 2 och hane 1Hej Då!!


1 hane kvar

Hej!

Nu är de flesta valpar tingade, det var många som ville ha tik denna gång, därför finns det en hane kvar som ingen har tingat än. de är 6 veckor nu och beräknad leverans är 12-13 mars. Vid intresse hör av dig till:
hanna_eastman@hotmail.com

//
Hanna

Valpbilder, äntligen

Jag VET jag är helt hopplös med att uppdatera med bilder, men mycket av min tid spenderas just nu med de underbara små. Håll till godo, förhoppningsvis kommer det fler bilder snart.

GRATTIS till Helena och Gränsvallarens Uno som vann klass 1 på 186 poäng igår.

GRATTIS till Malin och Gränsvallarens Sam som vann elitlydnad idag på 295 poäng.

Båda är Nellievalpar, så stolt är jag! Bra jobbat tjejer!!!


mamma Nellie och valpar
Trötta
Hane 1
HEJ!!!
Gäsp
Sova uppochned är det bästa
Hane 2 och sköldpaddan som de fått av Lina
Från vänster: tiken, hane 2 och hane 1
Äter mat, gott!!
GOTT:-)
Hej då!!RSS 2.0