Liten har blivit större

Hej på Er!

Tyvärr är Troja fortfarande borta, vi tänker på hennes matte Heléne och skickar styrkekramar till Dig! Jag var med ute och letade i lördags, men utan resultat:-( det är som att leta efter en nål i en höstack. Troligtvis är hon i trakten av Degerfors.

Vad har hänt på sistone här då? Jo, Uma och jag har börjat på valpkurs, vi har haft en träff i måndags och har nästa imorgon. Hon är för rar, helt vild, men får hon en uppgift blir hon väldigt koncentrerad och man ser hur hon tänker. Det ska bli så roligt att få träna henne, min lilla ängel.


Uma, nära

I söndags så var vi till Fagersta, Fredrik och Sky tävlade lydnad där. Tyvärr så nollade de rutan på grund av tjuvstart. Många hundar hade problem med rutan, förstår inte varför, den såg lätt ut, men man vet aldrig. Hade de fått en 10 på rutan hade de haft grymma poäng: 305,5!! Det såg riktigt fint ut. Towa och Fredrik var där också. Towa tävlade med sin holländare, Qaala och det gick finfint, även hon missade på rutan, men fick poäng iaf. GRATTIS till ytterligare ett 1:a pris.

Annars så tränar vi på, Nellie och jag har så smått börjat att komma igång igen. Vi har lagt om mycket i våran träning och vi har verkligen bara kul när vi tränar, min älskade Nellan-Bellan:

Nellie, Uppsala

Här nedan kommer en bild på Uma och Laban. Laban bor hos två kompisar till Fredrik i Uppsala och han är en jaktgolden. Laban är lite äldre än Uma, kommer inte ihåg exakt.Uma och Laban, Uppsala

De hjälps åt att bära pinnar till elden:-)

Ha det gott alla och glöm inte att titta fter Troja om ni passerar Karlskoga/Degerfors.

TROJA ÄR BORTA!!

Hej på Er!

Önskar att jag hade något roligare att skriva om eftersom det inte har blivit uppdaterat på ett tag.

Helené (matte till Undra) är också ägare till en schauzertik, denna fick igår (071120) ett epilepsianfall i trädgården och Helené tog undan de andra hundarna. När hon kom tillbaka så blev TROJA skrämd och drog ifrån trädgården och försvann. Detta var 15.40 igår och hon har fortfarande inte kommit tillbaka.

Helelene bor i Karlskoga, i området Högåsen.

Det finns en annons ute på blocket angående detta:
http://www.blocket.se/vi/14274063.htm?ca=8_s

Bild på Troja:Så Ni i området, hör av er om ni ser henne till Helene: 070-4862757

Jag håller tummarna så hårt jag kan att hon ska komma tillbaka!!

RSS 2.0