Kingsmoor

Våra hundar äter:

www.kingsmoor.se


Filipstad

Helgen som gick spenderades med ett underbart gäng hundtränare. Vi kom upp på lördagmorgon vid 10-tiden till Filipstads BK. Vi började med en obligatorisk fika med planering. Sedan var vi indelade i två grupper, en med unghundar och en med lite mer erfarna hundar. Vi började med uppletande, Sky gick kalasfint, 2,43 sedan var fyra föremål inne. Uma hade mycket spring i benen och slarvade i höger hörnet, hon jobbar inte ut hörnen ordentligt:-( Nellie gjorde ett ok uppletande.

Sedan var det dags för lydnaden, alla fick välja ut några moment, utom Millis och Fredrik, det var ju liksom lite fokus på dem inför SM. Efetr lydnaden for vi till skogen, Fredrik la tre upptag till Uma och det 3:e blev till ett spår, hon gjorde 3 mkt fina upptag, lugnt ut och sedan analysera.  Ska börja lägga upptagen längre ut i rutan och sedan lite närmare. Nellie fick ett spår som var cirka 1200 meter. Hon var gasad i början, det är ju ett tag sedan hon spårade ordentligt. Markerade all pinnar fint!

Under tiden som vi tog våra spår så körde några uppletande igen. Tillbaka till klubben när Inga hade lagat god mat med mycket vitlök i, tur att man inte skulle umgås med någon annan....

Till efterrätt så hade jag köpt med mig en tårta:Millis och Dusty blev ÅRETS SPÅRHUND 2009 och totalt 3:a på ÅRETS BRUKSHUND 2009
Fredrik och Sky blev ÅRETS RAPPORTHUND 2009
Båda ekipagen har även kvalat in till SM i Edsbyn, så nog fanns det aker att fira :-)

På Söndagen så började vi klockan 10 med lydnad, sedan bar det iväg till skogs, där några skulle spåra och vi var 5 ekipage som körde rapport, toppen med så många ekipage, nästan fler än det är på tävling :-) Tack Annika för att Du ställde upp som skytt!

Efter att vi var klara med rapporten så åkte vi till de andra som återigen gjort en uppletanderuta, så mer uppletande alltså:-) Uma fick köra i rutan och Nellie fick två korridorer:-)

Nu laddar vi för SM!!

OLSAGÅRDENS SKY!Liten SkyHar blivit stor och fått en superfin titelSky blev ÅRETS RAPPORTHUND 2009!!

Är så stolt att jag får vara en del av Fredrik och Skys fina framgångar!
Nu håller vi på och laddar som bäst inför årets upplaga av Bruks-SM som går i Edsbyn iår!

Grattis till våra träningskamrater MILLS och DUSTY som blev ÅRETS SPÅRHUND 2009!Grattis till Fredrik och Gaza som igår gjorde debut i IPO3 på Belgar sm och gjorde det finfint:
 94-91-1= 276 poäng och kom 3:a! Grattis Fredrik och Gaza!!

-)


En till som har haft en bra helg är Towa och Arko

Igår blev de uppflyttade till elitskydd och idag blev de uppflyttade till elitspår! Vilket ekipage!!! Är så stolt över era fina resultat! Stort Grattis!
ör två år sedan, tänk vad tiden går fort...

En del av bilderna är hämtade från Towa och Fredriks hemsida, se länk här bredvid!
RSS 2.0