Mycket!!

Japp, det har varit mycket ett tag nu. Apporteringskurs på Tassen, mycket bra. För mycket information för att ens försöka att skriva ner det:-) Efter det var det inflyttningsfest hos några kompisar i Örebro.

Dagen efter steg vi upp typ vid fem, sommartid, för att åka till Mariestad och tävla högre rapport. Gick åt skogen!!! LÄgre hunden stannade och SKy kom ikapp honom på sträckan. Lägre hunden och Sky råkade i disskussion. De sprang tillbaka till B-stationen. Sky först in med den andra hunden 20-tal meter bakom sig. Skys rapportrulle var krossad och han hade dregel från huvudet och bakåt mot halva ryggen. Sedan var den tävlingen över. Mycket tråkigt, då Sky har gått grymt bra senaste tiden.

Efter en misslyckad tävling så bar det av till Sälen. Det var bara att lmna av hundarna på olika ställen och köra upp, satt och var förbannad över tävlingen hela vägen upp.... Härliga dagar hade vi.

Sedan har det bara varit jobb, jobb och jobb sedan vi kom hem. Vallade i frdeags hos Stefan. Uma vallade ute på stora fältet, duktig tjej. Vill dock inte stanna när jag vill det:-)

Igår så var Fredrik, Jouko och jag till Stefan för att laga/fixa stängsel i en 25*25 fålla. Resultatet blev mycket bra. Nya lamm hade han fått också, lite dåliga kort, hoppas att ni ser vad det föreställer.

Lamm


2 lamm


Staketbyggare
Jobbar hårt och Chess hjälper till:-)

På torsdag startar Gränsvallarens läger, kommer att bli roligt att träffa allt trevligt folk, men kommer nog att kännas konstigt utan Malin.

//
Må gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0