Sommarvärme!

I helgen så har det varit riktigt varmt här. Känns lite konstigt att gå runt i t-shirt i skogen när det ligger snö på marken. I fredags så var vi iväg med ett par kompisar och grillade vid älven, super mysigt var det, men burr vad kallt det blir när solen går i moln.

Igår (lördag) så träffade vi Jakob, Liselott och Fredrik vid tolv för att åka ut och spåra lite. Med var också Liselott och Fredriks lilla dotter som blir en vecka idag, det ska börjas i tid att miljötränas:-) Vi la varsitt spår och sedan fikade vi och hade så mysigt. Nellie fick ett direktpåsläpp och sedan hade hon fyra pinnar+slut+grej.
Roger, Liselott och bebisRoger, Fredrik och Bebis

Hon hade lite bråttom och missade två pinnar. Men jag tycker att det var godkänt för att vara årets första spår. Efter det så åkte vi iväg till en väg och körde budföringar med Cefo, Peak (Liselotts hund), Acke (Fredriks hund) och Leo (Jakobs hund).  Efter det så åkte Liselott och Fredrik hem för det var dags för den lilla att vårdas. Vi som var kvar vallade upp en ruta och körde lite uppletande.
Roger och Cefo, uppletande
När vi sedan åkte hem var det med två trötta vovvar, skönt för dem att få lite träning, det har inte varit allt för mycket av den varan på sistone.

Vid fem så åkte vi och grillade på skolan. Vi bar ut bord från kårhuset och satt ochåt i solen, underbart!
Grillning, Umestan

Idag så har vi varit ute och spårat i skogen. Nellie tappade en pinne i spåret, hon slår lite, men vi tar oss ju runt. Sedan så har vi bara slappat, det är ju så otroligt varmt ute.

//
Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0