Ingen vanlig dag

för det är Gränsvallarens N-kulls 8-års dag:-) så GRATTIS till Najko, Nimrod, Nixa, Norpan, Nikita och NELLIE:-)

Dagen har väl inte varit så vidare värst för Nellan. Lite träning har det blivit med fokus på fjärren och fria följet. Hon har även dålig fart till sändandekonerna, så där jobbar vi med att få upp farten igen. Tyvärr är väl inte kondiyionen den bästa, men de sista valparna åkte ju faktiskt i söndags, så vi jobbar på kondisen.

Uman har fått träna i AH-hallen idag. Blev fritt följ och nytt sätt att gå i sakta marschen. TACK Lena för dina ögon:-) sedan lite körsång inder positionerna i dumrutan. Eftersom jag valt att säga "tå" på ställandet så såg Lena idag att Uma är påväg att sätta sig när jag säger "sitt", men eftersom jag är rätt så tydlig med att sägga "siTT" så ställer hon sig istället. Men när det blev mer som en lite sång och trycket låg på SItt" blev det bättre. Är man klok?? Tur att ingen obehörig videofilmar....

I fjärren så får hon lite schäferstuk, hon ställer sig mkt framåt, hon har tyndgpunkten fram och då blir det mycket svårt för henne att få ett bra skifte bakåt nästa gång. Vittringen är betydligt bättre, idag var det galopp ut till pinnarna och fint nosarbete, sen är det att önska högre fart in och lite mindre tugg, men det kommer sen, huvudsaken är att hon är såååå fin och duktig framme vid pinnarna. Ingen panik, utan hon nosar och väljer rätt pinne:-):-) alltså BRA ATTITYD vid pinnarna:-)

Här kommer lite bilder från Nellies paketöppning idag, känns inte som om hon verkligen blir 8 år idag, lilla gumman, "heta-greta", Nellan-Bellan Bus m.m:
Kommentarer
Postat av: Millis

Hej på er.

Grattiskramar till lilla busiga Nellan, KRAAAM.

Millis.

2010-03-19 @ 22:13:13
Postat av: Undra

Grattis mamma i efterskott!!

Kram Undra

2010-03-20 @ 07:40:39
URL: http://www.123minsida.se/riesen
Postat av: Ann-Charlotte

Grattis i efterskott Nellan!

Har alla valpar åkt eller är det en kvar hos er?

Ha en mysig helg!

Kram

2010-03-20 @ 21:00:53
URL: http://www.hunden-meja.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0