SM

Kan efter SM bara säga WOW!! Dels för att våran träningskamrat och goa kompis Towa och hennes Qaala tog sig till final i lydnaden och där avancerad 6 placeringar! Hamnade på en 9:e plats! Duktiga ni är, vill Ni läsa mer om dem så gå till Towas hemsida där hon skrivit en utförligare rapport om SM! Grattis vännen, Ni är så duktig!!


                                                                  Foto: Fredrik Danielsson


Sedan presterade Örebro Bk:s lag i mediumklass så bra så det resulterade i GULD! Ett mediumekipage från Örebro, Malin och Mázli tog GULD i mediumklass. Åsa och Algot från Kumla tog silver i small klassen! Grattis alla!

Vi bodde helt kanon på kronbacken i Kil. Bra stor stuga (vilket krävs när man är 4 stycken och 8 hundar).


Foto: Towa Lindh

Tack för kanondagar, tar ett atg att återhämta sig efter en sådan intensiv helg!

Igår var vi till Kopparberg och hälsade på Helena och Nelliesonen Uno. Towa anslöt från Västerås, vilken kanonträning vi hade. Körde sök i deras senaste tävlingsruta med två dolda legor och andra kanonbra legor! Uma gick fint, fick skicka om henne på ett par slag, men hon jobbade på bra, det var en bana som verkligen tog musten ur benen på dem. Fler sådana, även om det inte var vanligt "uma"-tempo så sprang hon på bra hela rutan.

Towa körde Qaala och Arko i samma ruta, Uno fick spåra. Sedan åkte vi hem till Helena och bjöds på lunch och efterrätt! Inte helt fel! Uppletande med samtliga hundar hanns med och sedan var det dags för buföring med skott för Uno och sedan platsliggning med Uma och Uno. blev en mycket bra plats för Uma, hästar som sprang i en hage, barn som som cirkulerade, jag som fick gå långt när jag lämnade henne, plus skott! Hon låg fint!

Sen åkte vi och badade med hundarna (ja de badade och vi tittade på). sen var det bara att styra hemåt och nästan direkt i säng:-)foto: Towa Lindh


HA NU EN TREVLIG MIDSOMMAR ALLA!!


Kommentarer
Postat av: Towa

KRAM KRAM!!

2010-06-25 @ 11:28:01
URL: http://brindle.cybersite.se
Postat av: Ann-Charlotte

Åh jag ville oxå vara på SM å kika på alla duktiga ekipage.Man blir ju så inspirerad.Kul att det gick så himla bra för träningskompisen.Grattis till Towa & Qaala!!!

Önskar er alla en underbar midsommarhelg!

Kramiz

2010-06-25 @ 14:25:01
URL: http://www.hunden-meja.com
Postat av: Annelie m Yack o Natz

Tack gulliga Hanna för stödet på SM:et:)!Det värmde så gott!!

Kram Annelie m Yack o Natz

2010-06-26 @ 09:35:55
URL: http://anneliel.mine.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0