Allt möjligt!

Hej igen!

Nu går det tyvärr lite långt mellan uppdateringarna, men det blir så ibland. Vad har vi gjort sedan senast då? Jo vi har varit på intervju i Västerås för arbete där, både jag och Roger och i tisdags så fick vi ett hett efterlängtat telefonsamtal från dem, vi fick båda jobb där. Så fr.o.m. 12 Juni är vi officiellt "Västeråsare" (?).

Så mycket hundträning har det inte blivit, något spontanpass då och då. Har köpt en bok om klicker träning från Canis (den som det görs så mycket reklam för) och den är sååå inspirerande, vill bara ut och träna. Går just nu och väntar på att Nellie ska börja löpa, så det känns lite halvhjärtat att träna med henne, då hon ska paras vid detta löp. Men boken är väl värd pengarna, finns även en rolig "party-lek" i den, men det är nog bara hundmänniskor spm uppskattar den leken:-)

Har varit "ensam hemma" (Nellie och Kirra är här) i helgen, då Roger och Cefo är i Sollefteå och förhoppningsvis tränar duktigt. De åkte i fredags, så det är lite tomt här hemma. Kirra löper så det var lugnast att  hon fick stanna hemma, så att stackars Cefo får lite lugn och ro i sitt huvud.

Igår var jag och klasskamraten Jon ute och gick med tjejerna, vi gick runt "våran" sjö här i Umeå. Vissa partier var rens isbanan, mendans vissa sträckor var bra. Lite jobbigt när det är så fint väder ute och vi inte är ensamma ute och går:-), hundarna får inte vara lösa så mycket då.

Jag, hundarna och några klasskompisar träffades för att ta en liten promenad och grilla lite korv, otroligt mysigt. Får se om jag lyckas att få upp några kort från idag, (när Roger kommer hem) från dagen.

Jag vill at snön ska försvinna, så vi kan få lite spårmarker!! Är sugen på det också. Det är inte så inspirerande att träna när alla planer är rena isbanor. Det är ganska milt väder ute så det blir fort omöjligt att få någon bra kvalitet i träningen, synd!

Kommentarer
Postat av: Ann-Charlotte,Sally & Meja

Hej!
Grattis till era jobb i Västerås!!!
Visst är det trist när det är sååå isigt överallt,vi har varit och tränat i ridhuset ngr gånger och det är ju ok...Men nog har man ju barmarks abstinens=)))Jag har länkat till din blogg,hoppas att det är okey!
Kramizzar A-C & Co

2006-01-30 @ 22:12:57
URL: http://www.hunden-meja.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0