Dags för uppdatering....?

Hej alla vänner!

Det är ett tag sedan det uppdaterades här. Den riktiga skrivarglöden har inte viljat att infinna sig. Vi har nu bott i Västerås i cirka två månader och trivs mycket bra.  Det är bara så mycket som ska fixas i lägenheten o.s.v.  Både jag och Roger trivs väldigt bra på jobbet.

Nellie kom hem förra veckan då hennes valpar hade blivit åtta veckor och alla har nu flyttat till nya hem. Jag hade ju tänkt att behålla en tik, men insåg att tiden räcker inte till just nu. Det får kanske bli en kull till, vem vet...
Det blev fyra valpar, tre hanar och en tik. Två trefårgade hanar och en svart/vit. Tiken är också svart/vit. Eftersom det var en S-kull så har alla fått namn på S: Storma, Spex, Sam och Sheger. Storma bor i Trollhättan, Spex i Skåne, Sam i Bro-Håbo och Sheger bor i Karlskoga. Jag har varit och hälsat på dem en gång i veckan och de har varit helt underbara, men det är skönt att ha fått hem Nellie igen.

Vi har hunnit med att varit till Enköping två gånger och tränat. I Enköping så bor det en träningskompis till Roger och han har en träningsplan hemma hos sig. Första träningspasset gick allt som Nellie gjorde i 120. Hon var laddad som tusan, roligt! Nu ska det tränas för fullt, så att vi kan få till championatet i lydnaden. Jag kommer nog inte att anmäla oss till något spår i höst, det känns som om det är alldeles för mycket kvar att träna på för att kanske komma med på en tävling, vi får se.

Lite bilder på valparna:
ShegerShegerSamSpex

Jag har flera bilder på valparna, men de är inte inmatade i datorn än, så det kommer flera.

Ha det! 

Kommentarer
Postat av: Lena & Sheger

Hej Hanna!
Vad kul att höra ifrån dig! Som du säkert har sett på min blogg så funkar det jättebra med Sheger. Det är så kul att ha valp igen och dessutom en ny ras, spännande! Han lär fort lillkillen och har massor av temperament... Ha, ha, kul bild på honom i bebistunneln! Ska bli spännande att se de andra valpbilderna när du får tid.
Hej så länge från Sheger med familj

2006-08-24 @ 09:34:22
URL: http://hebbesplace.blogg.se/
Postat av: Sofi

Hallå tjejen.
Vad kul att du (äntligen) har uppdaterat.
Kul att det gick bra för Nellan med valparna.
Ska bli jättekul att ses på torsdag.
Kram Sofi.

2006-08-27 @ 21:22:42
URL: http://blogg.aftonbladet.se/601/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0